Onze producten & diensten

Website

Heeft u behoefte aan een goede, snelle en gebruiksvriendelijke website die exact doet wat u wenst? Wij kunnen u hier volledig in voorzien. U kunt onze 'website pakketten' raadplegen om zo na te gaan welk pakket het beste bij u aansluit.

Webshop

Bent u opzoek naar een snelle en overzichtelijke webshop waarin u gemakkelijk uw (digitale) producten en/of diensten kunt verkopen? ICT op de Zaak biedt een webshop voor zowel hobbyisten als voor organisaties aan. Er is een scala aan mogelijkheden, dus op onze 'webshop pakketten' pagina kunt u informatie hierover inwinnen en eventueel een offerte aanvragen.

Hosting

Wanneer u een website, webshop en/of blog wilt starten heeft u een domein én hosting nodig. Een domein is de naam van uw website (zoals www.ictopdezaak.com), maar dit aspect alleen is nog niet voldoende. U heeft ook hosting nodig. De hosting is in feite een stukje ruimte op een server welke u afhuurt waardoor de website in de lucht gehouden wordt. ICT op de Zaak biedt verschillende hostingpakketen die kunnen volstaan aan uw wensen en behoeftes.

Aanvullende diensten

Wij bieden óók de volgende diensten aan:

Komt u er niet uit?

Wij assisteren u graag in het vinden van hetgeen dat het beste bij u past. Wij snappen dat de drempel om te bellen, mailen of een contactformulier in te vullen hoger ligt. Hierom hebben wij speciaal voor u een systeem samengesteld waardoor u snel en gemakkelijk de informatie krijgt die u zoekt. Door middel van een keuzemenu wat u doorloopt geeft het systeem uiteindelijk weer wat mogelijkerwijs bij u past en wat wij als ICT op de Zaak u adviseren om te gaan gebruiken. Dit advies wordt gebaseerd op bijvoorbeeld keuzes in bedrijfstype/sector en op de functionaliteiten die u wenst.

Bezoek het keuzemenu